Шофьорът не беше адекватен. Видях човек в нетрезво състояние, залиташе

...
Шофьорът не беше адекватен. Видях човек в нетрезво състояние, залиташе
Коментари Харесай

Свидетел на зверската катастрофа в София: Шофьорът беше неадекватен, мина на червен светофар

Шофьорът не беше съответен. Видях човек в нетрезво положение, залиташе и не можеше да асимилира какво се случва. Това описа пред Нова ТВ очевидец на тежката злополука в София, при която починаха двама младежи.

" В огледалото гледах, че кола се движи с невероятна скорост и доближава. Дръпнах се в лявата лента, с цел да може той да мине. Не стана - удари ме и ме отмести. После блъсна такси, продължи да се движи и удари още две коли ", описа още той.

" Момичето минаваше на зелен светофар, а водачът на чисто алено. Блъсна я безусловно. Имаше трима паднали на земята - двама от тях станаха, а един - не. За момчето разбрах, че е умряло ", уточни очевидецът.

Споредпътният специалист Диана Русинова младият водач, умъртвил двама младежи тази нощ след гонка с полицията на столичния бул. " Сливница ", се е движел с доста висока скорост, демонстрира спирачния път на място.
" Спирачен път над 300 м, което приказва за доста висока скорост - сигурно най-малко 100 км/ч, а може и нагоре. Едно момче и момиче, открити умряли. Безспорно доста тежък пътен случай, само че просто до момента в който няма съответни ограничения от страна на страната, ние ще се местим с Вас от кръстовище на кръстовище, да си приказваме едно и също. Безспорно, за мен е необикновено, че този лидер не е използвал нито алкохол, нито опиати. Не разбирам за какво ще бяга от полицията, в случай че не е използвал и е постоянен. Така че за мен би трябвало да се насочим към доста сериозна работа с тези водачи, в това число и към психическа помощ и да се прави оценка на това кой фактически е кадърен да ръководи автомобил ", съобщи Русинова в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР