Шофьорът на Юнион Ивкони, който предизвика меле в Бургас малко

...
Шофьорът на Юнион Ивкони, който предизвика меле в Бургас малко
Коментари Харесай

Страшен скандал! Шофьорът на Ивкони, предизвикал зверското мелето в Бургас, е бил пиян

Шофьорът на Юнион Ивкони, който провокира меле в Бургас малко след 15:00 ч. през днешния ден, е бил пийнал. Това твървдят чудесно осведомени източници, представени от " Флагман ".

След случая на бул. „ Стефан Стамболов “, пристигналите на място екипи на полицията са тествали с дрегер лидера на рейса. Апаратът отчел 0,48 промила алкохол в кръвта.

Автобусът се е движел по направление Плевен – Бургас. По разписание тръгнал от Плевен в 08:30 ч. Ако водачът не се е почерпил по време на път, това значи, че той седнал зад кормилото кьоркютук пийнал рано сутринта, а наличието на алкохол в кръвта се е редуцирал фрапантно за 6 часа пътешестване, разясниха осведомени. Все отново му е взета и кръвна проба за разбор.

Недопустимо е водач, пренасящ десетки пасажери, да кара пийнал, даже и количеството на алкохол да не е толкоз огромно. Той излага на риск освен личния си живот, само че и на пасажерите.

При случая са ранени водачът на Фолксвагена - бургазлия на към 30 години, който е с контузия на главата, както и спътникът му – с контузии на гърба. Те са настанени в УМБАЛ, положението им е положително.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР