Шофьорът, на който му прилоша зад волана на градски автобус

...
Шофьорът, на който му прилоша зад волана на градски автобус
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса, който предизвика катастрофата в София, работел от 6 години в градския транспорт

Шофьорът, на който му прилоша зад кормилото на градски рейс и стана причина за злополуката в столичния квартал " Младост ", е изписан от болничното заведение късно нощес в положително общо положение. От лечебните заведения са изписани и пасажерите, които пострадаха в случая.

60-годишният лидер на рейс номер 4, който аргументи злополуката през вчерашния ден следобяд в ж.к. " Младост ", е чиновник на " Столичен автотранспорт " от 6 години. През този интервал мъжът нямал дълги болнични поради здравословно положение.

" Водачът е бил в дълъг отпуск до началото на месец септември. Започнал е месеца в естествен работен развой, на 6-и, 7-и, 8-и е имал почивки, на 13-и също е почивал, на 17-и и 18-и също и във вчерашния ден в 16.41 ч. излиза за работа. За 6 години няма лидер, който да няма някакво произшествие. ПТП-тата му са от най-малък темперамент, единствено с минимални вреди по рейса и даже не са по негова виновност ", съобщи Борислав Попов, шеф отдел в " Столичен автотранспорт ".

Вчера следобяд рейсът се движи по нормалния си маршрут по бул. " Акад. Ал. Теодоров-Балан ", когато на водача му прилошава и губи ръководство над транспортното средство. При случая леко пострадаха седем пасажери, шест от които бяха приети в болница, а по-късно изписани. Водачът също е изписан късно нощес от болница " Света Анна " в положително общо положение.

" След като бъдат направени тези проучвания, медицинските лица ще кажат дали може да работи и по-късно ще мине при нашия психолог на събеседване и тя ще реши дали той може още веднъж да се качи на линия ", сподели още Борислав Попов.

Изтеглянето на рейса от мястото на случая е почнало още нощес към 20.00 часа, а придвижването по бул. " Акад. Ал. Теодоров-Балан " се реализира обикновено.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР