Шофьор прегази куче, отскубнало се от каишката си по време

...
Шофьор прегази куче, отскубнало се от каишката си по време
Коментари Харесай

Шофьор прегазил куче пред очите на деца и избягал

Шофьор прегази куче, отскубнало се от каишката си по време на разходка, и избяга. Ударът става пред очите на децата, които извели домашния си любим. След конфликта водачът траял по пътя си, а различен спрял, с цел да окаже помощ на децата.

„ Преди два дни – във вторник следобяд, децата излизат на разходка с кучето в региона на метростанция „ Александър Малинов “. Кучето е с каишка, само че породата е такава – по-буйна и игрива. В един миг то се измъква от каишката си и потегля да пресича булеварда, като пресича ненапълно и се връща “, споделя Захари Гиюнелиев пред bTV.

Голямата му щерка съумява да подмами кучето да се върне на тротоара. При връщането си обаче кучето взема решение още веднъж да обърне посоката, тъй като взема решение, че децата го гонят. В този миг идва автомобил, който го блъска.

„ Шофьорът стопира. Малката ми щерка се затичва и стартира да пищи. Отива и подвига кучето. Шофьорът отваря вратата, гледа известно време, само че вместо да помогне, той взема решение да се качи още веднъж в автомобила си и потегля “, споделя още Захари Гиюнелиев.

Мъжът е покъртен от безсърдечността на водача. Той не претендира за нищо, тъй като случаят е доста безразсъден и е неволен. Захари Гиюнелиев обаче благодари на жена, която е спряла и е помогнала на децата и потърпевшото куче.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР