Шофьор нанесе удар и буквално свали на земята велосипедист. Поредния

...
Шофьор нанесе удар и буквално свали на земята велосипедист. Поредния
Коментари Харесай

Брутално! Шофьор свали с юмруци колоездач на пътя ВИДЕО

Шофьор нанесе удар и безусловно смъкна на земята велосипедист. Поредния жесток случай на експанзия е в Казанлък, освен това на изключитело оживено място. Стотици се разгневиха от фрагментите, които бяха публикувани от видеорегистратор, който е уловил моментите на удара и рухването на мъжа с колелото, което е можело да бъде и съдбовно.

Инцидентът е станал на кооперативния пазар. Иван Николов е един от очевидците на случката. Той показа, че велосипедистът се е подпрял на колата на агресора, до момента в който около него минавал различен автомобил. „ Човекът излезе, удари велосипедиста в главата. Той падна, удари се в другата кола и стана доста неуместно ”, изясни Николов. Той добави, че нападателят оправдал дейностите си с това, че велосипедистът му е блъснал кола. А нападнатият не е потърпевш съществено. „ Човекът се изправи. Видимо нищо му нямаше. Нямаше рани. Не пожела помощ ”, разяснява още очевидеца.

Извършителят на нападението – 60-годишният Мехмед Мехмедов удостовери думите на очевидеца. Според него велосипедистът е блъснал колата му и уплашил дете, возещо се в нея. Това го разгневило и го провокирало да извърши действието.

Мехмедов е арестуван, заяви началникът на РУП - Казанлък гл. контрольор Христо Петров.„ От РУП се самосезирахме след изявления във Фейсбук. Лицето е арестувано за 24 часа. Уведомена е и Районна прокуратура. Предвиденото наказване ще го реши съдът. Пострадалото лице не е открито ”, изясни той. Нова тв
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР