Шофьор на Тойота извърши опасно изпреварване и изправи косите на

...
Шофьор на Тойота извърши опасно изпреварване и изправи косите на
Коментари Харесай

На косъм от меле: Камикадзе изпревари каравана на завой край Асеновград ВИДЕО

Шофьор на " Тойота " извърши рисково изпреварване и изправи косите на други двама водачи. Нарушението е снимано на камера. Опасната маневра е станала през вчерашния ден до Нареченски бани.

По думите на създателя на видеото лидерът е пренебрегнал знака за неразрешено изпреварване на завой и макар, че не е имал видимост, въпреки всичко е направил изпреварването. Освен това е превишил и скоростта.



" Колегата да се познае, в случай че на него не му е благ живота и няма семейство аз имам допускам че и сътрудника насреща. При знак и маркировка забраняващ изпреварването,,камикадзето " предприе да ме изпревари на завой при изискване че тегля каравана и при ограничаване 50 се движа с петдесет и.... и равносметката аз на спирачките и компактно в дясно а сътрудника насреща се размина на една багра от мантинелата и освен.... Политическа партия камикадзето е най - евентуално със служебна Тойота с ДКН РВ 9163 Сухопътни войски ", написа Петър Илиев.

За благополучие положителната реакция на другите двама водачи в тази ситуация е избавила живот или няколко, само че не постоянно случаите имат добър свършек.

Лек път и имайте едно мислено за " камикадзета ".



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР