Шофьор на тежкотоварен камион извърши нечуван героизъм, за да не

...
Шофьор на тежкотоварен камион извърши нечуван героизъм, за да не
Коментари Харесай

Няма такъв екшън! Страшно автомеле заради няколко кюфтета и нечуван героизъм на околовръстно шосе в Бургас

Шофьор на тежкотоварен камион извърши невиждан подвиг, с цел да не опустоши 3 автомобила и най-малко още 10-ина индивида в тях и към тях. Водачът заби спирачки на голямата, натоварена с кабели и железа машина, прекатурна я и към този момент не се вижда да има потърпевши. Това предава Флагман.бг от мястото на следващата нелепа злополука край Бургас. На новата права от околовръстното шосе, свързващо Южното Черноморие с Автомагистрала „ Тракия”, за малко не станаха на безформеност доста хора и коли. Мястото на случая е наоколо до основния вход на Западното пристанище, на 20 м от бензиностанция „ Ромпетрол”. Точно там, на самия път и на инат на всички забранителни знаци за прекъсване е сложена от към 1 година каравана за бързо хранене.

Тук водачите всеобщо стопират, с цел да си купят кюфтета или кебапчета, без да се преценяват, че основават причина за злополука. Водачът на камиона с арматурната тел е набил спирачки и се е преобърнал, с цел да не опустоши 3-те леки коли пред него, чиито водачи в този миг са били на опашката за кюфтета. Към момента нашият кореспондент вижда по какъв начин пристигналите служители на реда не вършат никаква забележка на паркиралите в близост коли, както и на още 2, които стопираха, с цел да си купят от скарата на караваната.

Очаквайте детайлности за това чий е този търговски обект, под чие застъпничество е и за какво контролните органи не ги закачат.

Вижте фоторепортаж от случая:





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР