Шофьор на такси в София обра известна азиатска инфлуенсърка, съобщи,

...
Шофьор на такси в София обра известна азиатска инфлуенсърка, съобщи,
Коментари Харесай

Наш таксиджия ужили известна азиатска инфлуенсърка ВИДЕО

Шофьор на такси в София обра известна азиатска инфлуенсърка, заяви, базирайки се на читатели, които са попаднали на видео в обществената мрежа twitch, в което известна азиатка излъчва онлайн в платформата. Оказва се, че тя е задгранична стриймърка, която е пристигнала на посещаване в България, а през това време показва усещанията си от страната ни посредством видео влог.

От видеата, оповестени в платформата се вижда, че стриймърката се качва в таксиметров автомобил и потеглят към естествен парк Витоша. Когато идват на дестинацията момичето поглежда към километража и вижда, че сумата, която дължи е 34 лв..

Подава на таксиметровия банкнота от 50 лв. и изчаква ресто, само че такова по този начин и не получава. Тогава момичето пита дали сметката е 34 лв., само че таксиметровият и споделя, че 50 лв. " са окей ".

След като слиза от таксито, стриймърката изяснява на почитателите си, че на километража е пишело 34 лв., а не 50, както мъжът е твърдял. Въпреки това лидерът е взел парите, без да върне рестото от 16 лв. на момичето и е тръгнал.

„ Това е характерен образец за отношението, което има българинът към чужденците и отрезвителен пестник за нас, че живеем в покъртително общество ”, разяснява четец.

Той добави, че автомобилът на таксиметровия е регистрационен номер CB 1356 BM.

„ Aзиатката с псевдоним „ jinnytty ” е известна twitch стриймърка, която обикаля света и стриймва онлайн за хиляди фенове. Чужденците са привикнали да употребяват Uber приложението, само че ние го забранихме, с цел да угодим на нашите бакшиши. След към половин час хвърляне на таксита, спря някакъв водач, който не знае британски и най-после ѝ взе 50 лева без да ѝ върне ресто, вместо 34, както демонстрира машинката ”, пишат консуматори в обществените мрежи.

„ Хубаво е преди да линчувате индивида да знаете, че по принцип всички таксиджии взимат за качването до хижа Алеко двойно - за пътя до горе и назад. Доводът е, че на връщане няма кого да вземат, а пътят не е дребен. Преди година-две се качихме до там с жена ми и всички таксиметрови компании ни предизвестиха преди да изпратят, каквато и да е поръчка, че ще ни коства двойно. Тогава беше към 36 лв. общо, в този момент откогато подвигнаха цените може да е повече, с цел да даде броячът 34. Сега, не споделям, че индивидът постъпи добре. Явно не знае добре британски, а може и в действителност просто да се възползва от това, че кара чужденка. Най-малкото можеше да се опита да й изясни за какво взима повече от това, което е на брояча, откакто тя го попита. А обикновено щеше да е да го спомене още първоначално ”, пишат пък други хора в обществените мрежи.

Преди няколко месеца италианският министър председател Джорджия Мелони заплати сметката за ресторант на четирима италиански туристи, които си тръгнали от ресторант в Албания, без да платят. Премиерът на Албания Еди Рама повдигна въпроса пред италианския си сътрудник, до момента в който Мелони беше на посещаване в Албания със фамилията си, а откакто схванала за случая, Мелони казала на италианския посланик " да отиде и да заплати сметката за тези идиоти ". Италианското посолство в Албания удостовери, че е сметката е платена с персонални средства на Мелони.

Дали сходен ще бъде образецът от наша страна в тази обстановка, следва да разберем.

Видео от случката:

by in
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР