Шофьор без книжка изкара извън нерви водещия на сутрешния блок

...
Шофьор без книжка изкара извън нерви водещия на сутрешния блок
Коментари Харесай

Кретен без книжка вбеси Виктор Николаев в ефир

Шофьор без брошура изкара отвън нерви водещия на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. Журналистът избухна след директно включване на кореспондент на медията от Подбалканския път - там се организираше акция на полицията сред Сливен и Ямбол - натоварена права с чести произшествия с жертви.

Униформените бяха спрели за инспекция водач, който се оказа без брошура. Номерата на колата му незабавно бяха свалени. Шокиращото в тази ситуация е, че до него на предната седалка се вози бременна жена.



Мъжът отхвърли коментар пред репортера на медията, което в допълнение вбеси Николаев.



„ Дотам го докарахме, че ние да се усещаме леко неловко по какъв начин тормозим горкия лидер с бременната, в случай, че безобразието е на разположение. Имаме неудобството да тормозим безобразниците на пътя, тъй като имат някаква незабавна работа. Човек без брошура си разрешава да шофира”, възмути се той.

„ Нека да го покажем, тъй като постоянно сме в обстановка да ги демонстрираме, откакто убият някого, а не преди това”, сподели още Николаев.

„ Той има право да не бъде сниман, а ние имаме право да се молим да не ни блъскат челно при изпреварване и в разнообразни обстановки водачи без брошура. Колкото и да си спокоен, можеш да се вбесиш рано сутринта”, добави журналистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР