Шишков заяви, че кандидатурата му за кмет на София се

...
Шишков заяви, че кандидатурата му за кмет на София се
Коментари Харесай

Палавият Иван Шишков се впуска в изборите за кмет на София: Президентът ще ме подкрепи

Шишков съобщи, че кандидатурата му за кмет на София се изправя пред юридически бариери. " Независим претендент няма право да има общински съветници.

Искам да видя София ръководена почтено и експертно, и ще се кандидатирам, в случай че този метод е обезпечен. Имам контакти с специалисти и експерти, с които съм си сътрудничил и които са подготвени да ме поддържат ", добави той.

Според него е президентът Радев да ще изрази поддръжката си за кандидатурата му за кмет на столицата. През времето на двата служебни кабинета на Румен Радев през 2021 година, той бе консултант и по-късно заместник-министър в Министерството на районното развиване и благоустройството.

От август 2022 година той беше длъжностен министър на районното развиване и благоустройството в държавното управление на Гълъб Донев. " Моето присъединяване може да придобие политическа нотка, по тази причина се двоумя дали да продължа. Искам кметът да бъде лице с експертни качества, а не политик. Инфраструктурата на София е измежду моите цели ", добавя Шишков.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР