Широкорекламираният бой Флойд Мейуедър - Конър МакГрегър не можа да

...
Широкорекламираният бой Флойд Мейуедър - Конър МакГрегър не можа да
Коментари Харесай

Мейуедър - Макгрегър не можа да подобри рекорда по приходи от билети

Широкорекламираният пердах Флойд Мейуедър - Конър МакГрегър не можа да усъвършенства върха от доходи от билети. Очакванията на уредниците бяха да надминат 72-та милиона $ събрани през 2015-а година на мача Мейуедър - Пакиао.

 Флойд Мейуедър печелил по $14 млн. на минута против Конър Макгрегър!
Мейуедър печелил по $14 млн. на минута против Макгрегър!

Над 350 " публични " милиона за американската боксова звезда

Официалните данни сочат, че повече от 7 хиляди места на " Т-Мобайл Арена " са останали празни и формалните доходи са 55.5 милиона $.. Това въпреки всичко е второ достижение в историята.

Приходите от телевизионното лъчение ще станат известни в околните дни. Има данни, че може да бъдат задминато достижението от мача Мейуедър - Пакиао, който беше гледан от 4.6 милиона фенове.

Очаква се, че може да бъде усъвършенствано достижението от 620 милиона $ общ доход от багра през 2015-а. В конференцията след мача Мейуедър разгласи, че върхът е усъвършенстван.

Продадени са били общо 13,231 билета, като залата е с 20,500 места. Високата цена на билетите е главната причина довела до полупразната зала. От седемте най-касови багра в щата Невада, единствено петият сред Ленъкс Луис и Ивендър Холифийлд през 1999-а не е с присъединяване на Мейуедър.

 Снимка 309694
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР