Широкомащабно международно проучване за променените модели на туристически пътувания към

...
Широкомащабно международно проучване за променените модели на туристически пътувания към
Коментари Харесай

Ще проучват нагласите за туризъм към България в светлината на ограниченията срещу коронавируса

Широкомащабно интернационално изследване за променените модели на туристически пътувания към България след Ковид-ограниченията разпорежда Министерството на туризма. Прогнозната стойност на поръчката е малко над 117 хиляди лв. без Данък добавена стойност.
Проучването ще бъде изпълнено от Gallup International Association – Швейцария, посредством договаряне без авансово съобщение.
 Министър Николова предложи имунизиране в туристическия отрасъл преди сезона Министър Николова предложи имунизиране в туристическия отрасъл преди сезона
Препоръчвам имунизация на целия личен състав в туристическия отрасъл преди летния сезон, с цел да може да внесем едно успокоение на туристите и...
Причината съгласно обявлението е, че активността, която се разпорежда, ще бъде изпълнена чрез авторската методология на Gallup под интернационалната марка “VOICE OF THE PEOPLE ”, като сдружението има изключителните права върху нея.
Проучването ще подчертава върху измененията в моделите на туристически пътувания на европейски основни пазари за българския туризъм след пандемичните ограничавания, свързани с Covid-19. Обект на проучване ще са настройките в Румъния, Чешката Република, Словакия, Сърбия, Северна Македония и Украйна.
Ще се обследват желанията за туристически пътувания (след унищожаване на ограниченията), туристически дестинации - по-малко " рискови " страни, ценова сензитивност и условия към туристическия пакет,  интереси по тип туризъм (море, спа, планини, city breaks), дълготрайност и планирани интервали, основни мотивационни фактори (здравна сигурност, цени, локации), метод на пътешестване (самолет, трен, кола и т.н.), имидж на българския туризъм, отношение към превантивните здравни ограничения (дезинфекция, проби и др.).
Рекламата на туристическа дестинация България по време на Световната купа по ски алпийски дисциплини на 27-28 февруари ще е ангажимент на " Български ски пул " ЕООД против 160 000 лева без Данък добавена стойност.
 Марияна Николова: Антигенните проби са опция за туризма Марияна Николова: Антигенните проби са опция за туризма
Дали ще бъда с качулка, или не зависи от времето, само че аз вървя по местата за настаняване и изхранване като скришен клиент. Мога да ви уверя,...
Чрез договаряне без авансово съобщение ще се извършва и поръчката за разработване на обединен криейтив макет и интегрирана рекламно-комуникационна платформа за бранд " България ". Поканата е отправена до Стефан Жил Дюлае – шеф на " Хавас Уърдуайд София " ЕООД, като реализатор на досегашната такава активност.
Срещу 200 000 лв. ще се актуализират стартовата библиотека от материали, снимане на спомагателни фрагменти, видеа, радио и телевизионни спотове и други, като сумата е била заложена като алтернатива за в допълнение възлагане в главната поръчка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР