Широко скроените панталони тип paperbag, които са необичайно удобни, ще

...
Широко скроените панталони тип paperbag, които са необичайно удобни, ще
Коментари Харесай

Замяна на дънките: панталоните, които ще станат номер 1 през 2019 година

Широко скроените панталони вид paperbag, които са извънредно комфортни, ще се трансфорат в основен модел през 2019 година, притискайки дънките.

Основната атракция на този модел е, че е повсеместен и подобаващ за всеки вид фигура. Панталонът paperbag се характеризира с ултрависока талия и крачоли, които могат да бъдат прави, като чеп или като панталон вид палацо.

Въпреки това, продуктът е толкоз необикновен, че множеството дами ще си зададат въпроса: по какъв начин и с какво да се носят такива панталони? Ще разгледаме няколко разновидността.

С топ и тениска

Панталоните paperbag, вариращи по цена, текстура и жанр, са многочислени. За да изберете печеливша композиция, носете продукта дружно с ризи, топове или тениски, несъмнено, запасани в панталона.

1.1

1.2

1.3

1.4  1.5

Със сако и не само 

Този вид панталон красиво си пасва с жакет и поло. Панталонът добре се съчетава с пухесто яке с неестествен косъм, палто от типичен жанр или кожено яке.

2.1

2.2

2.3

Бежови нюанси 

Този цвят е отвън модата, само че тази година е неоспорим любимец. В наклонността са нюансите на кафявото, пастелните, а също и карираните артикули. Любителите на дискретния жанр в облеклата могат да бъдат посъветвани да се придържат към една цветова скица.

 Създайте публична визия

Панталонът paperbag е идеалното решение както за ежедневната визия, по този начин и за формалната. Панталонът от сатен или коприна ще подкрепи основаването на коктейлна визия, която ще бъде допълнена с типичен заострени обувки и грациозен топ.

3.1

3.2

3.3

Офис жанр

Оказва се, че основаването на офисен дрес-код с фешън панталон е решена задача. Черните панталони с бяла риза в композиция с комфортни обувки ще оказват помощ за основаването на бизнес визията.

Талията може да се подчертае със непоколебим кожен колан. За бижута може да изберете сдържаните златни аксесоари.

4.1

4.2

Ежедневна визия

Моделът paperbag наподобява ужасно с всички типове горни облекла. Подходящи са и разнообразни типове обувки: от елегантни боти до комфортни маратонки.

5.1

5.2

5.3

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР