Шинейд О'Конър, която познаваме с хитовия сингъл от 90-те години

...
Шинейд О'Конър, която познаваме с хитовия сингъл от 90-те години
Коментари Харесай

Ирландската певица Шинейд О'Конър почина на 56 години

Шинейд О'Конър, която познаваме с хитовия сингъл от 90-те години Nothing Compares 2 U, умря на 56-годишна възраст  оповестиха международните медии. 

„ С огромно огорчение разгласяваме кончината на нашата обичана Шинейд “, се споделя в известието на околните. „ Нейното семейство и другари са съкрушени от загубата и молят персоналното им пространство да не бъде нарушавано в този тежък момент. “ Повече детайлности не бяха обявени, само че години наред тя се бореше с психологични проблеми.

Шинейд О’Конър има 10 студийни албума. Първият излиза през 1987 година, продава се в 500 хиляди копия и става платинен. Световна популярност обаче й носи албумът I Do Not Want What I Haven't Got, а песента Nothing Compares 2 U, основана от Принс, беше номер 1 през 1990 година в класацията на „ Билборд “. 

 

Причината за гибелта й не се афишира, само че дълги години тя се бори с психологични проблеми. През август 2017 година тя разгласява прочувствен видеоклип на страницата си във Фейсбук, в който съобщи, че има три психологични болести и се усеща самотна, откакто е изгубила попечителството над 13-годишния си наследник Шейн. Казва още, че в продължение на години желае да се самоубие, като единствено психиатрите и лекарят й я поддържат жива. Певицата си отиде18 месеца след самоубийството на сина й Шейн. В последния си пост в Тутър тя споделя: „ той беше светлина на живота ми “.

Родена на 8 декември 1966 година в Дъблин, Ирландия, Шинейд О’Конър е дете на разведени родители, разделят се, когато тя е на 8. Майка ѝ злоупотребява с опиатите, умира при злополука през 1985 година Като тийнейджърка Шинейд е хваната да краде в магазин, след което е изпратена в поправително учебно заведение. Започва да пее и свири на китара по улици и в пъбове.

През 2018 година Шинейд О’Конър одобри исляма и промени името си на Шухада Садака. През 2021 година издаде записките си, а предходната година се появи филм за нейния живот, режисиран от Катрин Фъргюсън.

.
12 години без Ейми Уайнхаус - какво не знаехме за нея

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР