Шимунда коментира и защо Кирил Десподов е останал резерва през

...
Шимунда коментира и защо Кирил Десподов е останал резерва през
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец след победата: С Рома вече е математика

Шимунда разяснява и за какво Кирил Десподов е останал запаса през целия дуел.

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, остана удовлетворен след успеха с 2:0 над ХИК Хелзинки и съобщи, че „ орлите “ ще се борят до последно за второто място с Рома.

„ Разбрахме се с момчетата преди мача, както и преди началото на груповата фаза, че желаеме да играем. Това значи, че в Европа би трябвало да си доста нападателен и съсредоточен през всички 90 минути, това беше основно през днешния ден “.

„ Трябва да можем да жертваме всичко, показахме какъв брой са ни значими трите точки. Имаме седем точки, а Рома има четири, приказваме към този момент за математика, би трябвало да запазим тази разлика, в случай че желаеме да продължим в Лига Европа, само че ще играем мач за мач “.

„ Трябва да си починем, до момента в който пристигна идващият мач. Срещу Бетис ще играем вкъщи, знаем испанците по какъв начин играят, би трябвало да бъдем на доста високо равнище, в случай че желаеме да вземем нещо от тях “.

„ Десподов изигра доста мачове напоследък, не се приготви задоволително добре за срещата, беше изтощен и стегнат. Това беше добър миг, в който да си почине, другояче можеше да се контузи. Същата обстановка беше и с Витри, само че имаме страховит състав и всеки може да покаже качества “, сподели Шимунджа, предава Гонг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР