Шикалкавейки относно партитата на Даунинг стрийт 10, превърнали се впоследствие

...
Шикалкавейки относно партитата на Даунинг стрийт 10, превърнали се впоследствие
Коментари Харесай

С 354 гласа „за” и 7 „против” Джонсън загуби правото да влиза в британския парламент

Шикалкавейки по отношение на празненствата на Даунинг стрийт 10, трансформирали се след това в „ партигейт ”, Борис Джонсън ще би трябвало да желае авансово позволение, в случай че има намерение да посети английския парламент като някогашен народен представител. Той подаде оставка като депутат още преди публикуването на уличаващия го отчет, напомня Euronews.

В днешния спор и последвалото гласоподаване, някогашният министър председател се сблъска с някогашни членове на личния му кабинет и предшественичката му Тереза ​​Мей. Ситуацията е явен признак за подводните течения във вътрешнопартийните битки и сериозното разединение в редиците на торите по повод наследството на Борис Джонсън. Той в действителност разгневи британците по време на строгите ковид-локдауни, демонстрирайки, че за ръководещите не важат разпоредбите, налагани на жителите, доста от които заплатиха солени санкции за нарушение на ковид-ограниченията.

Въпреки че за мнозина резултатът от гласуването беше предупреден, други считат, че голямата разлика в гласовете „ за ” и „ срещу ” е " дребна, само че значима стъпка за възобновяване на доверието на хората " в Народното събрание.

Имат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР