Шейн Дъфи, който е в групата на Република Ирландия за

...
Шейн Дъфи, който е в групата на Република Ирландия за
Коментари Харесай

Селтик привлече ирландски национал

Шейн Дъфи, който е в групата на Република Ирландия за мача против България в шампионата Лига на нациите, мина в Селтик чартърен от Брайтън. 28-годишният бранител устоя медицинските прегледи в Дъблин през вчерашния ден и по-късно пътува с останалите национали за София. Дъфи изигра единствено един мач за Брайтън след паузата.

"Радвам се, че подписах със Селтик. За мен е чест да защищавам такава институция. Селтик е клуб, на който постоянно съм се възхищавал и постоянно съм подкрепял. За мен ще бъде специфичен миг, когато изляза на терена за първи път с фланелката на Селтик. Няма по какъв начин да бъда по-щастлив от това и нямам самообладание да проработя с мениджъра, когато се върна от интернационалните мачове с Ирландия ", сподели той.

Мениджърът Нийл Ленън има вяра, че Дъфи ще бъде доста потребен за Селтик. Шотландците, които преследват десета поредна купа, се пребориха с Уест Хем за подписа на бранителя. "Радвам се, че футболист с такива качества дойде в Селтик. Той е водач и войник, който ще ни даде доста физическа мощност на терена ", прибавя мениджърът на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР