Шесторното убийство в Нови Искър е престъпление без аналог в

...
Шесторното убийство в Нови Искър е престъпление без аналог в
Коментари Харесай

Шесторното убийство в Нови Искър: Престъпление без аналог в най-близката ни история

Шесторното ликвидиране в Нови Искър е закононарушение без аналог в най-близката ни история. Твърдението направи през вчерашния ден пред публицисти шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Петима души бяха открити мъртви в къща във втория ден от 2018 година. На 3 януари бе обявено, че е открита мъртва и жена, която в началото бе оповестена за търсене. В сряда Сарафов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов дадоха конференция във връзка жестокото закононарушение, осъществено с особена смелост и свирепост. Оръжието не е открито, а проверяващите обясниха, че работят по всички версии.

" Става въпрос за шесторно ликвидиране ", изясни Борислав Сарафов. Шестимата индивида са убити в нощта на 31 декември против 1 януари с огнестрелно оръжие. Категорично се отхвърля първичната версия за убийства с последвало самоубийство от някого от починалите.

Пет от жертвите бяха открити във вторник следобяд, откакто техен непосредствен не могъл да се свърже с тях и потърсил полицията. В къщата им в Нови Искър патрулите намерили убити 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му наследник Георги, доведената му 16-годишна щерка Нанси, нейният другар Боби, както и 72-годишната й баба по майчина линия – Еленка.

44-годишната Кети Кюхова, с която Неделчо живеел на брачен начала, в началото бе оповестена за търсене, както и фамилната кола БМВ. В сряда заран дамата бе открита мъртва в гора край града. Автомобилът също бе открит.

Оръжието на закононарушението към момента не е открито. Работи се по всички версии за нещастието до отпадането им една по една. Проверява се комерсиалната активност на Неделчо Юнаков, сподели Младен Маринов, като уточни, че съгласно информация, с която разполагат, тя включвала „ кухи " компании, които чистят Данък добавена стойност ". Изяснява се и методът, по който е добит парцелът в Нови Искър.

Няма обвинен измежду околните на жертвите на закононарушението. От Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи проучват всички известни обстоятелства и условия, с цел да сформират психически портрет на възможния причинител, сподели Маринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР