Шестима пострадали остават в болницаПо три версии работят разследващите катастрофата

...
Шестима пострадали остават в болницаПо три версии работят разследващите катастрофата
Коментари Харесай

Три са основните версии за катастрофата на военен камион с мигранти край Резово

Шестима потърпевши остават в болница
По три версии работят проверяващите злополуката на тежкотоварния автомобил на въоръжените сили, пренасящ мигранти. Това разгласи полк. Христо Тинев от Военна прокуратура - Сливен.

„ В хода на следствието ще проверим всички версии за случая. А те са вероятно отговорно държание от страна на лидера, техническа нередовност на автомобила и вероятно нападателно държание от страна на арестуваните афганистански жители. Но предстоят разпити и огледи, които ще открият сигурно повода за произшествието “, изясни той

„ Алкохолната проба на лидера е негативна и няма открита приложимост на наркотични субстанции. “, акцентира той.

Превозното средство, пътуващо от Резово към Граматиково, катастрофира през вчерашния ден. На място починаха двама души. В транспортното средство са пътували 35 незаконни мигранти, които са се определили като афганистанци. Пострадалите бяха откарани за прегледи в лечебни заведения в Бургас.

17 от потърпевшите бяха настанени в УМБАЛ Бургас. Сред тях няма тежко потърпевши, заяви за БГНЕС доктор Светослав Тодоров, зам.-директор на бургаската болница. За лекуване в болничното заведение остават четирима от незаконните афганистански жители и двамата български военни.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР