Шестима души, сред които и деца, пострадаха след челен удар

...
Шестима души, сред които и деца, пострадаха след челен удар
Коментари Харесай

Шестима души, сред които и деца пострадаха при катастрофа, между автомобил и цистерна

Шестима души, измежду които и деца, пострадаха след преден удар сред цистерна и лек автомобил, в който са пътували 7 души, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал малко преди 19 часа на пътя Ботевград-Мездра край с. Скравена.

На мястото има екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ.

Предстои на мястото на произшествието да се извърши оглед и да се изяснят всички обстоятелства и условия довели до тежкия случай.

Движението е лимитирано в двете направления. Всички коли изчакват на място или употребяват обходен маршрут по пътя София - Своге - Мездра.

Инцидентът се случва на фона на течащи сега две начинания на пътната полиция за повишение на сигурността на придвижването. Едната планува цивилни коли на Министерство на вътрешните работи да се сливат с пътния поток, с цел да документират нарушавания на водачите, а втората е за всеобщи инспекции на водачите за приложимост на алкохол, невръчени санкции, шофиране без брошура и така нататък

Утре от " Пътна полиция " ще разгласят детайлности за трета самодейност, която ще се организира на територията на София. Активизирането на контрола по пътищата стартира след тежката злополука в София при започване на юли, при която дрогиран водач с десетки нарушавания умъртви две млади дами.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР