Шестима български тенисисти ще участват директно в основните схеми на

...
Шестима български тенисисти ще участват директно в основните схеми на
Коментари Харесай

Шестима наши тенисисти в основните схеми на Ролан Гарос

Шестима български тенисисти ще вземат участие непосредствено в главните схеми на шампионата от " Големия шлем " „ Ролан Гарос " при мъжете, дамите, юношите и девойките.

Това стана факт, откакто изтече срокът за поръчките при играчите до 18 години за откритото състезание на Франция в Париж. При юношите за момента трети подложен ще бъде Илиян Радулов, който стигна до четвъртфиналите на Australian Open през януари, а неотдавна завоюва шампионата в Пловдив.

В главната скица е и Адрияно Дженев, който дружно с Радулов завоюва купата на двойки на „ Ориндж Боул " в края на 2022 година.

При девойките в главната скица ще играят Росица Денчева, която стигна до третия кръг в Мелбърн, и дебютантката Ива Иванова. Сред чакащите, само че наоколо за място в квалификациите е Йоана Константинова.

В главните схеми при мъжете и дамите на " Ролан Гарос ", които стартират на 28 май, България ще бъде показана от Григор Димитров и Виктория Томова. В квалификациите при мъжете ще вземат участие Димитър Кузманов и Адриан Андреев, а при дамите със " непокътнато класиране " може да откри място в квалификациите  Сесил Каратанчева, която неотдавна се завърна на корта след съвсем четиригодишно неявяване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР