Шестгодишно момче бе задържано в САЩ, след като откри огън

...
Шестгодишно момче бе задържано в САЩ, след като откри огън
Коментари Харесай

6-годишно дете простреля учителка в класна стая в САЩ

Шестгодишно момче бе арестувано в Съединени американски щати, откакто откри огън по учителката си в началното учебно заведение и я ранило тежко , заяви полицията, представена от Франс прес и Асошиейтед прес.

Няма други потърпевши при стрелбата в началното учебно заведение " Ричнек " в Нюпорт Нюз, Източна Вирджиния, на близо 200 благи южно от столицата Вашингтон.

" Стрелецът е шестгодишно дете, сега то е арестувано ", съобщи пред кореспонденти началникът на локалната полиция Стив Дрю. Той посочи, че изстрелът не е създаден инцидентно.

Пострадалата е млада жена на към 30 години и животът ѝ е в заплаха, споделя той.

" В потрес съм и съм покварен ", споделя началникът на учебното заведение в Нюпорт Нюз Джордж Паркър. " Нуждаем се от поддръжката на нашата общественост, с цел да сме сигурни, че децата нямат достъп до оръжия. "

Според данните за принуждение с огнестрелни оръжия, предходната година в Съединени американски щати са регистрирани над 44 000 смъртни случая, породени от огнестрелно оръжие , като половината от тях са самоубийства, а другата половина - убийства, злополуки или случаи на самоотбрана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР