Шест състезателки ще ни представят на Световното по бокс за

...
Шест състезателки ще ни представят на Световното по бокс за
Коментари Харесай

Шест състезателки ще ни представят на Световното по бокс за жени в Индия

Шест състезателки ще ни показват на Световното по бокс за дами в Индия
България ще бъде показана от шест участнички на идното Световно състезание по бокс за дами, което ще се организира в Ню Делхи, Индия от 15 до 24 ноември, съобщи кореспондент на БГНЕС. Севда Асенова (48 кг.), Станимира Петрова (57 кг.), Мелис Йонузова (64 кг.), Стойка Петрова (54 кг.), Габриела Димитрова (51 кг.) и Деница Елисеева (60 кг.) ще пазят българската чест, като всяка една от тях е окуражена да попадне измежду медалите. Момичетата споделиха, че се надяват на добър чоп и да останат здрави, с цел да могат да показват оптимално качествата си.

Старши треньорът на националките Фикрет Ереджебов съобщи, че е доста удовлетворен от подготовката на Белмекен и като цяло от подготвителния развой преди шампионата. "От федерацията вършат всичко належащо и ни обезпечават допустимо най-хубавите условия. Иначе би трябвало да заминем в събота, с цел да се аклиматизираме в Индия и да изиграем няколко спаринга с по-малко познати съпернички", разяснява Ереджебов.

"Единствената пречка сега е, че от Индия към момента не са издали визи за 11 души от нашия екип. Не получихме пояснение за какво, само че ни твърдят, че казусът ще бъде решен в най-кратки периоди. Надявам се това да се случи, с цел да могат девойките да излетят на трети за Ню Делхи", означи изпълнителният шеф на БФБ Светослав Сапунджиев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР