Шест месечно бебе от Кюстендил се нуждае спешно от животоспасяващо

...
Шест месечно бебе от Кюстендил се нуждае спешно от животоспасяващо
Коментари Харесай

Да помогнем на 6-месечната Рая да живее

Шест месечно бебе от Кюстендил се нуждае незабавно от животоспасяващо лекуване в чужбина. Тя се споделя Рая Евгени Ангелова. Преди 2 седмици и е сложена диагнозата- израстък и киста в главата - киста арахноидалис регио фронто- темпоро- париеталис декс, ту церебри регио интра, супра- ет параселарис.

Майката Мариела Василева написа в обществената мрежа Facebook:

„ МИЛИ ХОРА, МОЛЯ ЗА ВАШАТА ПОМОЩ!!! ……Туморът заема голяма част от мозъка, като е влезнал и в орбитата на дясното око, а в комбиниране с кистата мозъчното налягане се е нараснало неведнъж. Докторите в България сложиха клапа с цел да понижат най-малко малко налягането, само че дейностите им стопират до тук. Вариантът, който ми дават тук е да си я виждам у дома и да я очаквам.В момента търсим разновидности за лекуване в чужбина, само че за това ми е нужна ВАШАТА помощ. Офертата, която имаме от Белгия - Hopital Erasme е за първични 20 000 евро, които включват престой, интервенция и предприемане на по нататъшното лекуване. До момента отговор от фонда за лекуване на деца в чужбина няма, а Рая няма време да чака. МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), дайте късмет на моето бебче да живее, МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), помогнете ми! ”.

Всеки, който желае да помогне на Рая, може да го направи посредством следната сметка:

IBAN BG03FINV91501317022422
BIC FINVBGSF
ТИТУЛЯР - Рая Евгени Ангелова

Вече е проведен и Благотворителен базар за Рая във Facebook.
https://www.facebook.com/groups/339605136473477/
Ще бъдат сложени и кутии за дарения в целия град, по сходство на сполучливата акция за набиране на средства за лекуването на Валентин Зашев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР