Шест дни шофьор остава в капана на останките на автомобила

...
Шест дни шофьор остава в капана на останките на автомобила
Коментари Харесай

"Изключителна воля": Мъж остава блокиран шест дни в останките на колата си след катастрофа

Шест дни водач остава в клопката на останките на автомобила си след случай в Съединени американски щати. 27-годишният Матю Реум от Индиана управлявал колата си по междущатска автомагистрала на 20 декември. Докато се движел по мост обаче, автомобилът му излязъл от пътя.

Шест дни по-късно двама рибари го разкрили и потърсили помощ, оповестяват американските медии.

Завоят, на който е станал случаят, е рисков

Колата на Матю евентуално се е преобърнала няколко пъти, преди да се окаже изцяло унищожена и да спре на брега на река под мост на автомагистралата, разяснява на конференция детектив Глен Фифийлд от щатската полиция на Индиана. Мястото на случая не се е виждало от улицата.

Снимки: Indiana State Police

Тялото на мъжа, който остава съществено ранен, е било блокирано в пикапа му, а мобилният му телефон е бил недосегаем. Той е съумял да се избави единствено с помощта на дъждовната вода.

Според полицията волята му да оцелее в този случай е била „ изключителна “. Матю е избавен на 26 декември от двама мъже, които търсили място за лов на риба. Те видели разрушеното транспортно средство с отворена въздушна възглавница.

Заради налягането на водата не можел да отвори вратите и по тази причина той спуснал прозорците

Те докоснали тялото на Матю, а той обърнал глава и почнал да им приказва. Това малко ги уплашило, само че разбрали, че авариралият мъж е жив.

Снимка: GoFundMe

Матю им споделил, че се е опитал да крещи, само че никой не го е чул. Било просто безшумно и най-вече чувал шума на водата.

На 26 декември вечерта мъжът бил изваден от останките на автомобила си и откаран в болница с заплаха за живота. Там лекарите трябвало да ампутират левия му крайник от средата на пищяла, оповестява NBC. 27-годишният мъж претърпява добре интервенцията, само че към момента е в сериозно положение.

„ Колкото и да е мъчно, от време на време има светлина в края на тунела, от време на време по най-неочаквани способи “, споделя Матю.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР