Шели Финкел, ко-мениджър на световният шампион на WBC в тежка

...
Шели Финкел, ко-мениджър на световният шампион на WBC в тежка
Коментари Харесай

Мениджърът на Уайлдър: DAZN така и не ни казаха колко ще получи Джошуа

Шели Финкел, ко-мениджър на международният първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, изясни някои от аргументите заради които отхвърлиха предлагането на DAZN за $100 млн., което включваше и две борби с първенеца на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Във вторник на конференция в Ню Йорк, Уайлдър разгласи, че ще пази купата си против Доминик Бризийл на 18 май в „ Барлис център “, в главното събитие на боксова галавечер, която ще бъде излъчена от телевизионния канал Шоутайм.

„ Попитахме какъв брой ще получи Джошуа, само че по този начин и не получихме отговор, “ – сподели Финкел пред Лос Анджелис Таймс. „ Онова, което ни предложиха, звучеше добре, само че може би няма да звучи толкоз добре, в случай че другият боксьор получи двойно или тройно. Ние по този начин и не разбрахме какъв брой ще получи Джошуа.

Когато отказахме офертата на екипа на Джошуа от Щатски долар 15 млн., те ни споделиха:’О, какво ще вършиме? Нямате противник.’ Имахме някой поради. Проведохме дуел с Тайсън Фюри.

В момента, Дионтей е доста по-голямо име, в сравнение с беше преди. Затова същите хора ни предложиха доста повече пари от миналата им оферта. Можете ли да си визиите след шест месеца какво ще изискат? “

fight-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР