Шефовете на Dancing On Ice се готвят за голям сблъсък“,

...
Шефовете на Dancing On Ice се готвят за голям сблъсък“,
Коментари Харесай

Вътрешна ледена вражда между Хана Спиърит и Рейчъл Стивънс, тъй като шефовете на ITV Dancing On Ice ги `държат разделени`

Шефовете на Dancing On Ice се готвят за огромен „ конфликт “, защото възнамеряват да държат Хана Спиърит и Рейчъл Стивънс разграничени, когато новата серия стартира по-късно този месец.

Двете звезди бяха близки другари по време на престоя им дружно в S Club 7, само че всичко се промени предходната година, когато Hannah напусна групата след трагичната гибел на Paul Cattermole през април.

Докато Хана не съумя да се събере още веднъж с Рейчъл и останалата част от групата на сцената предходната година за турнето им във връзка 25-ата годишнина, певицата на Reach евентуално може да се сблъска със остарелия си сътрудник от групата на пързалката с помощта на последното си присъединяване в риалити телевизия. Шефовете на Dancing On Ice се опасяват, че Хана, която се състезава в тазгодишния сериал на Анди Бюканън, и Рейчъл, партньорка на професионалиста по кънки Брендин Хетфийлд, може да провокират „ леден фронт “, в случай че се пресекат в студиото на ITV през идващите няколко седмици.

Но за какво някогашните съотборниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР