Шефът на Тесла Илон Мъск предизвика нова буря в социалните

...
Шефът на Тесла Илон Мъск предизвика нова буря в социалните
Коментари Харесай

Пореден удар за акциите на Tesla, след като Мъск пуши марихуана в ефир

Шефът на Тесла Илон Мъск провокира нова стихия в обществените мрежи, откакто пуши марихуана в онлайн в ефира на онлайн предаването на комика Джо Роугън, съобщи Ройтерс.

Гостуването на 47-годишният милиардер в известното Youtube шоу на Роугън продъжли повече от 2 часа и половина, като в него Мъск разяснява най-различни тематики - от въздействието на изкуствения разсъдък върху човечеството до резултата на обществените мрежи.

По време на предаването се вижда по какъв начин Мъск си отдръпва от цигара, която по думите на комика е легална в щата Калифорния, защото съставлява комбинация сред тютюн и марихуана, и споделя, че „ съвсем в никакъв случай “ не пуши марихуана.

„ Не съм постоянен пушач на трева. Всъщност, даже не виждам да има някакъв ефект… Не мисля, че това е доста положително за продуктивността.

Няколко часа след излъчването на запаса акциите на Tesla паднаха с повече от 6%, а двама високопоставени чиновници на автомобилната компания напуснаха своите постове.

През последните няколко месеца Мъск се озова в центъра на няколко абсурда, откакто през август написа в Twitter, че обмисля да изтегли компанията от борсата при цена 420 $ за акция, а преди този момент назова английския водолаз Върн Ънзуърт който взе участие в спасяването на 12 -те деца и техния треньор по футбол, заседнали в пещера в Тайланд, педофил.

По-късно Мъск се извини на Ънзурът и разясни, че Tesla остава на борсата.

Tesla CEO @elonmusk did an interview with comedian Joe Rogan this week that has a lot of people talking. @Miguelnbc has more. pic.twitter.com/TPZ9OOeXNx

— TODAY (@TODAYshow) September 8, 2018
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР