Шефът на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов заяви

...
Шефът на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов заяви
Коментари Харесай

Съветник на Кремъл шокиран. Какво каза за войната на Путин?

Шефът на Руския съвет по интернационалните въпроси Андрей Кортунов съобщи в извънредно изявление за Скай нюз, че е шокиран от решението на Владимир Путин да нахлуе в Украйна.

Скай нюз напомни, че Кортунов нееднократно е защитавал дейностите на Кремъл в предишното, само че нахлуването в Украйна го е предиздвикало да се чуди какво в действителност си мисли неговият президент.

В изявлението Кортунов съобщи, че в действителност е бил шокиран, тъй като постоянно е мислил, че военна интервенция е неприемлива. Според него в този момент е доста значимо Русия да предприеме стъпки да завърши тази война колкото се може по-скоро.

Моят съвет през днешния ден, предвид на обстановката на място, е постигането на помирение да се трансформира в главен приоритет, сподели Кортунов.

Съветникът на Кремъл съобщи, че не схваща логиката в дейностите на Путин. Скай нюз означи, че Путин е лимитирал групата от съветници единствено до по този начин наречените „ силовики “ или твърдолинейни генерали и разузнавачи, а хора като Кортунов, които проповядват по-голяма интеграция с останалия свят, са били изолирани.

„ Депресиран съм “, сподели Кортунов в изявлението и добави: „ Мисля, че доста хора в Кремъл несъмнено също са депресирани, тъй като цената е доста висока, тъй като умират хора и това е нещо, което в никакъв случай няма да забравим “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР