Шефът на ПГ на Промяната и провален кандидат за шеф

...
Шефът на ПГ на Промяната и провален кандидат за шеф
Коментари Харесай

ИТН искали пари за ведомствата си, Промяната не давала

Шефът на ПГ на " Промяната " и провален претендент за началник на Българска народна банка Андрей Гюров призна, че напрежение в обединението има. Думите му идват на фона на напусналите и негласувалите актуализацията на бюджета от 1 юли трима министри и един заместител от квотата на ИТН на Слави Трифонов.

От Има Такъв Народ желаеха повече пари за ведомствата си, само че им бе отказано. И Гроздан Караджов, и Теодора Генчовска, и Радостин Василев са упорствали да им бъдат отпуснати спомагателни средства за надлежно районно развиване и пътна инфраструктура, за заплати на служителите във Външно и за спортните планове.

Очевидно има напрежение, когато има напуснали министри, разяснява Гюров. " По време на актуализацията на бюджета ще си проличи дали Има Такъв Народ са благонадежден сътрудник ", добави той. Гюров отхвърли изказванията, че през днешния ден на Министерски съвет е бил показан напълно друга версия на актуализацията, друга от тази, обсъждана на експертен съдружен съвет.

" Не ние напуснахме Министерски съвет, не ние имаме искания за съответни суми, които ги има или не в бюджета ", отсече народен представител номер 1 на " Промяната ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР