Шефът на LIV Golf Грег Норман каза мнението си относно

...
Шефът на LIV Golf Грег Норман каза мнението си относно
Коментари Харесай

Грег Норман наруши мълчанието относно сделката за PGA Tour на стойност £2,4 милиарда, докато чакаме сливането на LIV Golf продължава

Шефът на LIV Golf Грег Норман сподели мнението си по отношение на решението на PGA Tour да подпише договорка с основания в Съединени американски щати вложител Strategic Sports Group (SSG), защото чакането за съглашение с Публичния капиталов фонд на Саудитска Арабия (PIF) продължава.

По-рано тази седмица PGA Tour разгласи, че публично си партнира със SSG, което включва собствеността група на ФК Ливърпул, Fenway Sports Group. Сделката ще докара до вливане на впечатляващите £2,4 милиона ($3 милиарда) в играта, като близо 200 играчи ще станат акционери в компанията.

Това пристигна седем месеца откакто основаната в Америка верига разгласи възнамерява да се приведе в сходство с PIF и DP World Tour, в опит най-сетне да постави завършек на враждата си с техните противници LIV Golf.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: LIV Golf обезпечи многогодишна договорка с Гугъл в навечерието на разкриване на сезона в Мексико

Засега наподобява, че договорката със саудитския фонд е останала на назад във времето измежду партньорството с FSG, само че това не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР