Шефът на КПКОНПИ подаде оставка. Това не е подаване на оставка.

...
Шефът на КПКОНПИ подаде оставка.
Това не е подаване на оставка.
Коментари Харесай

Това не е подаване на оставка, а късане на опашката

Шефът на КПКОНПИ подаде оставка.

Това не е подаване на оставка. Подаване на оставка е да направиш това, когато те спипат в провинение. Даже в естествените страни оставка се подава даже в случай че се хвърли сянка върху порядъчността ти - подаваш оставката и си изчистваш, в случай че можеш, името.
Даже тапирите и броненосците нямат такова дебелокожие, каквото някои разновидности на нормалността демонстрират.

Това не е подаване на оставка. Това е български реотан, който загрява след съвсем безпределно време, вместо незабавно или най-малко след известно време.

Това не е подаване на оставка. Времето за подаването ѝ от дълго време изтече.
Това е късане на опашката.
Само че опашките си късат гущерите. А не хамелеоните.

Това не е подаване на оставка. Това е прегризване на лапата.
Само че лапите си прегризват в клопката не чакалите, а вълците.

Все отново, въпреки да не е подаване на оставка като в естествените страни, случилото се е с една позитивна страна.
Следващият дебелокож ще знае, че и най-дебелата кожа от време на време не е задоволително дебела, с цел да удържи на всеки позор и срам.
Ето за какво преди няколко дни писах, че в България към момента има вяра. А някои взеха решение, че е, тъй като толкоз доста хора са протестирали против гешефтите в България.
Има вяра, тъй като номерата на самозабравилите се не могат да минават постоянно и всеки път. На лъжите и злините краката са къси, а носовете - дълги. И по тази причина им проличава отдалеко. Виждат ги дори тези, които вършат всичко, с цел да не ги видят. Започне ли едно общество да проглежда, то стартира и да се оглежда в близост - по какъв начин живее, в какво го трансформират. А стартира ли да се оглежда, няма метод да не види - по какъв начин живее, в какво го трансформират.
А види ли, сигурно ще се опита да промени нещо. За да не бъде упрекнато от децата и внуците ни, че не е направило нищо, с цел да промени нещо. Поне нещо. 
Промени ли най-малко нещо, то ще повярва, че може да промени и всичко.

 

Г-н Борисов, единствено грухтенето на едно прасе ли чувате?

АРМАН БАБИКЯН, Facebook

Гешев събира аплодисменти от Държавна сигурност! Господин Борисов, вие чувате ли грухтенето на прасетата, или единствено грухтенето на прасето? Тук ли живеете? Харесва ли ви Държавна сигурност с нейния политически военен отряд? Десен ли казахте, че бяхте? Я си изровете книжката за участие в Българска комунистическа партия, че скоро публично ще ви би трябвало.

---------
* Репликата е във връзка отбраната на Димитър Иванов, последния началник на 6-и отдел в VI ръководство на Държавна сигурност, за кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор:  " Имам съображение за оптимизъм по отношение на бъдещата работа на Иван Гешев като началник на държавното обвиняване. Теорията на водачеството сочи разнообразни типажи водачи. Сред тях има и подобен, който се появява в нужното време и на нужното място – нормално в спешен миг. Трябва да имаме вяра, че Иван Гешев ще е сполучлив водач във време, в което имаме тежка рецесия на доверие в държавността и справедливостта, когато са нужни решителни дейности против корупцията, беззаконието и престъпността – битова и престъпна, а също и против заплахите пред националната сигурност. " (Публикувано в Епицентър.бг)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР