Шефът на Ферари Матиа Билото лично опроверга слуховете, че ще

...
Шефът на Ферари Матиа Билото лично опроверга слуховете, че ще
Коментари Харесай

Биното: Няма да ме уволняват

Шефът на Ферари Матиа Билото персонално опроверга слуховете, че ще бъде уволнен, като преди този момент отборът разгласява известие, че става въпрос за “безпочвени клюки ”.

В седмицата сред надпреварите в Бразилия и Абу Даби се появи информация в италианския вестник La Gazzetta dello Sport, че Билото ще бъде уволнен до края на годината и от 1 януари отпред на Скудерията ще застане актуалният началник на Алфа Ромео/Заубер Фредерик Васьор. В рамките на същия ден Ферари отхвърли, а Васьор към момента не е коментирал слуховете.

Сега Биното разясни, че е приказвал с президента на Ферари Джон Елкан за слуховете за уволнението му и двамата са се разбрали да разгласяват взаимно изказване, с цел да опровергаят слуховете.
 Ще смени ли Васьор Биното отпред на Ферари? Ще смени ли Васьор Биното отпред на Ферари?
“Всички тези клюки за моята промяна нямат съображение, както виждате, тук съм ”, разяснява в Абу Даби Биното.
 Леклер отбрани Биното и съобщи, че желае „ непоклатимост “ във Ферари Леклер отбрани Биното и съобщи, че желае „ непоклатимост “ във Ферари
По-рано тази седмица се появи информация, че в отбора има съществени проблеми, свързани с това, че звездата на Ферари Шарл Леклер е спрял да си приказва с Билото, като това е станало след “Силвърстоун ”. Предполага се, че Елкан е подкрепил Леклер против Биното, само че към този момент очевидно няма да има дейности в тази посока.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР