Шефът на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев

...
Шефът на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев
Коментари Харесай

Емил Георгиев: Мнозина не си обясняват битката между БСП и Радев

Шефът на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев изиска с отворено писмо оставката на министъра на стопанската система Никола Стоянов.

" Това, което сътвори министърът на стопанската система, ни пристигна малко допълнително. Служебното държавно управление би трябвало да се въздържа от дейности, които може да се поясняват като политическа интервенция. Държавата нехае за правата на българските потребителите. Оставам с убеждението, че министърът прави политическа поръчка ", сподели той в предаването " Денят ON AIR ".Егото на министъра било наранено и той е почнал политическа кавга, счита гостът на Ганиела Ангелова.
" Случилото се е не толкоз против господин Маргаритов - това е индивидът, който подвигна летвата. Не може на секундата да се посегне на заместник-министър на стопанската система, който даде всичко от себе си ", безапелационен е инж. Георгиев.

Той заприказва и за метаморфозата при президента Румен Радев. Според него левият гласоподавател е бил измамен при избора на президента за втория му мандат.
" Битката сред президента и водача на Българска социалистическа партия доста хора не могат да си я обяснят. Аз си изяснявам едно - в никакъв случай човек не би трябвало да хапе ръката, която му е дала хляба. Президентът беше изкаран от военните служби и беше изработен президент извънредно със съдействието на госпожа Нинова ", разяснява шефът на ФПБ.
" Знам по какъв метод се пробваха да разбият левия електорат. Сега той е задоволително умен. По-консолидиран е, в сравнение с предходните избори. От Българска социалистическа партия настоявахме Народното събрание да не се разпусне и да се сформира програмно държавно управление, а избори да има при започване на юни ", сподели още инж. Георгиев пред Bulgaria ON AIR.
" Като народен представител бях очевидец на какви ли не провокации, единствено и единствено да се смъкна държавното управление. Напънът бе обвързван с вероятността началник на КПКОНПИ да бъде някогашният Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков. Това хвърли ГЕРБ в смут, тъй като си дадоха сметка, че ще се разкрият големи корупционни схеми за милиарди ", акцентира ръководителят на ФПБ.
Инж. Георгиев счита, че " ИТН " е виновникът да не бъде признат законът за колекторските компании. По думите му става дума за 4-5 милиарда лева, които се въртят в тази сфера.

" Очертава се тежка акция и насрещен конфликт с ГЕРБ, те са главните ни съперници. Ще се стремим към почтени избори. Вече сме подготвени с листите ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР