Шефът на БФС изрази мнение за фиаското на държавния ни

...
Шефът на БФС изрази мнение за фиаското на държавния ни
Коментари Харесай

Борислав Михайлов е възмутен от националния отбор

Шефът на БФС изрази мнение за фиаското на държавния ни отбор.

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов и управлението на организацията се възмутиха мощно от държанието на националния тим в мача с Грузия. От футболния съюз дефинираха загубата с 2:5 в Разград за " пагубна ".

" Категорични сме, че националната фланелка е чест, горделивост и голяма отговорност - все качества, които отсъстваха от представянето на тима ни в последния дуел ", показват от БФС в уеб страницата си.

" Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и макар обезпечените предпоставки за триумф резултатите и играта не дадоха отговор на упованията освен на управлението на Българския футболен съюз, само че и на цяла България " се споделя още в оповестената позиция, написа

Веднага след мача селекционерът Ясен Петров разгласи, че си потегля. На негово място временно застава техническият шеф на БФС Георги Иванов-Гонзо, който ще е отпред на тима за гостуванията на Гибралтар (9 юни) и Грузия (12 юни).

Във вторник изпълнителният комитет на БФС ще има съвещание, на което ще бъдат разисквани разновидностите за нов селекционер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР