Шеф Виктор Ангелов ще подложи участниците в Кухнята на Ада

...
Шеф Виктор Ангелов ще подложи участниците в Кухнята на Ада
Коментари Харесай

Фаворити в Hell’s Kitchen застрашени от елиминация в епизода на шоуто тази вечер

Шеф Виктор Ангелов ще подложи участниците в Кухнята на Ада на нова порция тествания, с цел да избере най-достойния за премията от 100 000 лв.. Караваните на Hell’s Kitchen ще спрат в село Бъта, където се организира празникът на шарената сол. Там рецепторите на готвачите ще бъдат тествани с тестване, включващо загадъчни подправки. Двата тима ще би трябвало да готвят ястия с шарена сол, а по-слабо представилите се още веднъж ще се изправят против отбора на звездите.

Отборът на известните още веднъж е застрашен от елиминация, в случай че не завоюва предизвикването на началник Ангелов. Миналата седмица шоуто напусна една от най-опитните измежду тях - Камелия Воче, което демонстрира, че мястото на нито един участник в шоуто не е несъмнено. Игра, в която готвачите би трябвало да познават български филми, песни и пословици единствено с жестове и рисунки, ще развесели всички, само че това няма да продължи дълго и готварското тестване ще дефинира дали още една звезда ще си тръгне или двама от участниците ще бъдат застрашени от елиминация.

Вечерната резервация още веднъж ще е изпълнена с обрати и напрежение. Гости в ресторанта ще бъдат български пожарникари, отзовали се първи при опустошителните трусове в Турция и водещите на „ Тройка призори “ по радио Витоша – Милена, Кирил и Тодор. Важните посетители в допълнение ще вдигнат залога за готвачите от двата тима. В края на епизода трима от огромните любимци в шоуто ще се застрашени от изпъждане и началник Виктор Ангелов ще покаже вратата на един от тях.

Гледайте Hell’s Kitchen България довечера от 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на ,, и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР