Шайло Джоли-Пит участва във видео на хореографа Хамилтън Евънс, в

...
Шайло Джоли-Пит участва във видео на хореографа Хамилтън Евънс, в
Коментари Харесай

Брад Пит с гордост и умиление коментира танцовата „премиера” на дъщеря си

Шайло Джоли-Пит взе участие във видео на хореографа Хамилтън Евънс, в което показва забележителни танцови умения.

В клипа, оповестен в YouTube, Шайло дели дансинга с още две девойки. За времето от две минути и половина „ момичето на татко” демонстрира точност в стъпките и умения да следва хореографията. Бъдещата кралица на дансинга е облечена скромно – с необятни и комфортни облекла, прическата й е семпла. Към момента видеото има над 2 милиона гледания.

Очарователен татко и извънреден артист – това е Брад Пит! Звездата не пропусна опцията да похвали щерка си Шайло и да съобщи удивление и горделивост от гения й. На представянето на новата лента Bullet Train Пит мина по аления килим на Regency Village Theatre в привличащ внимание ментово зелено костюм.
 Кирил Петков: 2 авг 2022 | Служебното държавно управление на Гълъб Донев пое ръководството от кабинета на Кирил Петков на формалната гала...
Помолен да разяснява той съобщи, че е впечатлен и доста се вълнува от изявите на щерка си. Колкото до новото си екранно премеждие – Брад Пит означи, че присъединяване в екшън комедия за него е нахлуване в нова територия. Bullet Train е значително повлиян от иконичната фигура на Джеки Чан. Чан, става известно и обичан на режисьора Дейвид Лийч и това си проличава и от бойните подиуми във кино лентата. Bullet Train е на екран от 5 август.

Автор: Рая Силова

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР