Шави Ернандес смята, че шансовете в осмифиналния двубой от Шампионската

...
Шави Ернандес смята, че шансовете в осмифиналния двубой от Шампионската
Коментари Харесай

Шави Ернандес: Шансовете с Наполи са 50:50

Шави Ернандес счита, че възможностите в осмифиналния дуел от Шампионската лига сред Барселона и Наполи са изцяло изравнени.

Испанецът съобщи, че е сюрпризиран от треньорската промяна при " партенопеите ". Припомняме, че Франческо Калцона през вчерашния ден размени Валтер Мадзари.

" Мотивирани сме и се надяваме да се класираме на 1/4-финалите. Това е идеалната сцена, на която можем да покажем защо сме работили. Наполи изненадващо смени треньора си преди 24 часа и не знаем какъв тъкмо ще бъде методът им за този мач. Така или другояче това е първенецът на Италия и е страховит тим. Осимен и Кварацхелия са играчи от най-високо равнище. Мисля, че възможностите са 50-50. Оставям на вас да определите кой е любимец ", сподели треньорът на Барселона.

" Утре ще забележим каква тактическа скица ще употребява Калцона. Реално обаче това няма да промени доста неща за нас. Той в никакъв случай не е играл с трима в отбраната, както Мадзари. Схемата е значимо нещо, само че не най-важното във футбола. Основното е да доминираш в мача ", продължи той.

" Утрешният дуел е съвършеният миг да покажеш гения си. Целта ни не е да затваряме устите на критиците. Ние играем за нас, за нашия авторитет и за хората, които обичат клуба ", продължи Ернандес.

" Знаем, че реваншът е на " Монтжуик ", само че това няма да промени ДНК-то ни. Излизаме за победа. Аз съм учтив по този начин, че равенството за Барса не е добър резултат ", заключи Шави Ернандес по време на днешната си конференция.
 Бивш футболист на Барселона с остри рецензии към Шави
Бивш футболист на Барселона с остри рецензии към Шави

Заради непрекъснатите недоволства на наставника
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР