Шарл Леклер обяви, че е готов да се бори за

...
Шарл Леклер обяви, че е готов да се бори за
Коментари Харесай

Леклер: Готов съм да се боря за титлата

Шарл Леклер разгласи, че е подготвен да се бори за международната купа във Формула 1 през новия сезон. Ферари е един от трите тима, удостоверили датата, на която ще показват новата си кола, която към този момент носи името 675 - 14 февруари.

Леклер започва доста мощно предишния сезон с две победи в първите три надпревари, само че по-късно изостана поради механически повреди, свои и на отбора неточности.

Ферари има нов началник - от понеделник властта поема Фредерик Васьор, с който Леклер работи в Алфа Ромео и водачът от Монако е убеден, че идният сезон ще е по-успешен от предишния.
 Дупка с размер 55 милиона $ в бюджета на Ферари Дупка с размер 55 милиона $ в бюджета на Ферари
“Опитът, който натрупахме през 2022 ще ни помогне през новия сезон - изясни Леклер. - Трябва да работим по този начин като през предходната година, само че без да позволяваме неточности, знам, че можем да се представим по-добре и работим по-ефективно с отбора. Ще е ужасно в случай че можем да се борим с Ред Бул и Мерцедес, това ще направи борбата по-интересна, подготвен съм за тази борба, за купата. ”
 Не пуснали Ферари на среща на производителите на мотори Не пуснали Ферари на среща на производителите на мотори
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР