Шарди и Чорич откриват финала на Купа ДейвисЖереми Шарди и

...
Шарди и Чорич откриват финала на Купа ДейвисЖереми Шарди и
Коментари Харесай

Шарди и Чорич откриват финала на Купа Дейвис

Шарди и Чорич откриват финала на Купа Дейвис
Жереми Шарди и Борна Чорич ще се изправят един против различен в първия мач на сингъл от финала на Купа Дейвис сред тимовете на Франция и Хърватия, който ще се организира от петък до неделя.

Французите посрещат противника си на "Стад Пиер Мороа" в Лил в опит да защитят купата си от предходната година, само че са без тримата си най-предно класирани тенисисти - Ришар Гаске, Гаел Монфис и Жил Симон, който са в топ 30 на ранглистата. В тяхно неявяване капитанът на "петлите" Яник Ноа реши да заложи на 40-ят в международната класация Шарди като първа ракета на отбора, като в петък следобяд той ще се изправи против международния номер 12 Борна Чорич. Във втория сингъл за деня на корта ще излязат неотдавна завърналия се след травма Жо-Вилфред Цонга и първата ракета на Хърватия Марин Чилич, което значи, че Ноа оставя отвън сметките за петък най-предно класирания си тенисист Люка Пуй, който завоюва решаващия пети мач във финала против Белгия преди година.

Французите разполагат с доста мощен тандем за двойките в събота - Пиер-Юг Ербер и Никола Маю, които предходната седмица стигнаха до мача за купата на Финалите на АТР, само че и в състава на Хърватия има двама експерти на двойки - Мате Павич и Иван Додиг. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР