Шансовете на Хекимян са огромни, защото имаме много мощен екип

...
Шансовете на Хекимян са огромни, защото имаме много мощен екип
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не подаряваме София на никого

Шансовете на Хекимян са големи, тъй като имаме доста мощен екип – експерти, IT експерти.


Това съобщи пред медиите в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, правейки забележка на публицистите, че не слагат двамата, спрягани за съществени кандидати в борбата за София, равнопоставено, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Софиянци и този път имат опция да избират. Между един бодър, чист и образован човек, който ще поеме някаква отговорност пред тях, в случай че бъде определен. Защото срастването на държавна сигурност, властта и парите е доста рисково. Така че софиянци ще могат да изберат, сподели Борисов. Според него има огромна възможност вотът да се реши още на първи тур в интерес на ГЕРБ.

На въпрос дали локалните избори могат да трансформират картината в народен проект, Борисов отговори:

Мен ме тормози изявлението на господин Василев (Асен Василев – бел. ред.), че на втори тур нямало да ни поддържат. А кого ще поддържат, " Възраждане ", Българска социалистическа партия, кого? И в случай че е по този начин, в Народното събрание от кого ще чакат поддръжка “, запита Борисов.

" Дал съм ясни инструкции, че на втори тур поддържаме претендента на ПП-ДБ, тъй като са наши некоалиционни сътрудници ”, акцентира още Бойко Борисов и посочи: “Ако поддържат тези партии, след изброите да си търсят поддръжка от тях ”.

Борисов бе безапелационен: " Не подаряваме София на никого. С такава кандидатура с необятна външна страна ГЕРБ има действителни шансове. Със строгопартийна щяхме да се ограничим единствено в твърдото ядро ". Той напомни, че вицепрезидентът е публицист, както и че сме имали евродепутат със същия профил.

Относно съдружното съглашение с ПП-ДБ Борисов сподели, че такова би трябвало да се направи, може би, след изборите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР