Шансовете да се състави кабинет с втория мандат са много

...
Шансовете да се състави кабинет с втория мандат са много
Коментари Харесай

Проф. Маринов:Кабинет с втория мандат не може да се случи без ГЕРБ, ДПС и Възраждане

Шансовете да се сформира кабинет с втория мандат са доста дребни. Няма по какъв начин да се случи без гласове от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Подходът им не дава огромни очаквания. Подкрепата за политики включват неизпълними условия. Например отхвърлянето на текстове от Изборния кодекс. Това уточни пред Нова тв проф. Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет на президента и консултант на служебния министър председател.

" Надценяват се магическите свойства на третия мандат. Политическо съдружно държавно управление на Политическа партия и ГЕРБ е невероятно. Единствената опция е това, което пробваха ГЕРБ - програмно държавно управление обединено към ясни и съответни цели. Освен това съглашение сред съответни партии за поддръжка на избрани цели. Изглежда ми неосъществимо държавно управление и с третия мандат ", уточни той.

По думите му преобладават не просто разликите, а непоносимостта сред партиите. " Как желаете да договарят между тях, в случай че даже не могат да си приказват обикновено, а се наскърбяват и клеветят. Не е рационално да се твърди, че президентът желае да поеме отговорността за дълго ръководство на служебни кабинети. Полагат се огромни старания, само че без пълноценно работещ парламент, това е доста мъчно ръководство. Радев се пробва да даде опция на партиите да се схванат. Някои партиите са решили да печелят гласоподаватели, като нападат президента, само че не считам, че това е сполучлива тактика ", акцентира проф. Маринов.

Слоред него Политическа партия са почнали да реагират с висока непоносимост към елементарни рецензии от президента. " В енергетиката политиките на постоянния кабинет бяха доста противоречиви, даже нездравословни. Служебният кабинет осъществя политики, които са малко време трансформираха нещата ", означи той.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР