Шани Лоук, млада израелска татуистка снемски произход, бързо се превърна

...
Шани Лоук, млада израелска татуистка снемски произход, бързо се превърна
Коментари Харесай

Заложниците на “Хамас”: Коя е Шани Лоук, която се превърна в едно от лицата на войната

Шани Лоук, млада израелска татуистка снемски генезис, бързо се трансформира в едно от лицата на войната против " Хамас ", откакто графични фрагменти демонстрираха по какъв начин терористите я малтретират,като ужасяващ трофей, оповестяват отNew York Post.



Въпреки ужасяващите фрагменти, на които се вижда безжизненото ѝ тяло, майката на Лоук сензационно разкри във вторник, че е получила известие, че щерка ѝ е жива.

Рикарда Лоук твърди, че е получила информация от неидентифициран палестински източник за здравословното положение на щерка ѝ и за нейното местоположение.

" Сега имаме спомагателна информация, че Шани е жива, само че има тежка контузия на главата и е в сериозно положение ", изяснява обезверената майка в къс запис, споделен от друга немска медия.

" Молим - не, пожелаваме - немското държавно управление да работи бързо ", продължава тя. " Това в действителност е моят обезверен апел към цялата страна Германия да ми помогне да върна моята Шани здрава вкъщи. "

„ Аз съм Никол Лоук, бабата на Шани. Внучката ми е немска гражданка и беше отвлечена от „ Хамаз “. Тя към момента е жива, въпреки и в тежко положение. Не мога да схвана, за какво държавното управление на Германия не реагира. Управници, апелирам ви, направете всичко допустимо внучето ми да се прибере. Благодаря ви. Единственото, което желая в този момент е да бъда при нея “, плаче и нейната баба Никол Лоук.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР