Шампионска лига се завръща с два страхотни двубоя във вторник

...
Шампионска лига се завръща с два страхотни двубоя във вторник
Коментари Харесай

Футболни прогнози за мачовете от Шампионска лига във вторник вечер

Шампионска лига се завръща с два страхотни дуела във вторник вечер, ето и няколко футболни прогнози на нашия екип от типстъри:
22:00 часа: Ювентус – Атлетико Мадрид
Шампионска лига още веднъж е на дневен ред, а през днешния ден шампионатът ще би трябвало да се раздели с един от огромните любимци за трофея. Ювентус и Атлетико Мадрид се изправят един против различен в спор за място на четвъртфиналите, а „ дюшекчиите “ влизат в дуела с едни гърди напред по отношение на своя противник след два безответни гола на „ Уанда Метрополитано “ (стадионът, на който ще се играе и финалът на Шампионска лига). Атлетико изцяло си заслужи триумфа в първия мач, показвайки по-добра игра както в предни позиции, по този начин и в отбрана. Момчетата на Диего Симеоне сигурно имат задоволително капацитет и високи упоритости, с цел да отстранят „ бианконерите “ и да гонят трофея на домашна сцена. Класирането на „ дюшекчиите “ обаче надали ще пристигна толкоз елементарно, като упованията са домакините въпреки всичко да стигнат до победа в мача, само че не и до идната фаза на шампионата.
БОНУС ЗА СРЕЩАТА Ювентус - Атлетико в уеб страницата 7777.bg (18+)
Прогнози :
Ювентус да завоюва мача (1.75 коефициент)
Ювентус да завоюва с 1 гол разлика (3.55 коефициент)
22:00 часа: Манчестър Сити - Шалке

Манчестър Сити е един от най-хубавите домакини през този сезон във всчики шампионати, а тимът е в серия от 9 следващи победи. Едва две пристигнаха единствено с гол разлика, до момента в който всички останали са с 2 или повече попадения в интерес на " жителите ". В същото време Шалке е в ужасна форма - 4 следващи провали и 5 в последните 6 мача. От октомври Шалке има единствено 1 победа като посетител и постоянно позволява доста попадения във вратата си - най-малко две в последните 4 мача. В първата среща Манчестър Сити завоюва с 3:2, макар че беше с човек по-малко, а " небесносините " ще бият извънредно елементарно довечера. Сити ще сепчели, като въпросът е с каква разлика.
Прогнози :
- Манчестър Сити да завоюва (-1.5 хендикап) - коефициент 1.40 (сигурна прогноза)
- Манчестър Сити да завоюва (-2.5 хендикап) - коефициент 2.10
- Над 3.5 гола за тим хазаин - коефициент 2.65
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР