Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова се оказа в центъра

...
Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова се оказа в центъра
Коментари Харесай

Наказания във „Фермата“ заради Ваня Стамболова


 cska

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова се оказа в центъра на сериозен скандал в риалитито „ Фермата “, който докара до отнемането на една от кошниците им с хранителни запаси, които им се поставят при положително осъществяване на седмичните задания.

Стопанката на „ Фермата “ Бети взе това извънредно решение, откакто с смут откри, че част от стените във фермерските къщи са изписани, а виновниците за тази вандалщина са Ваня и емигрантът Симеон.

В желанието си да се почувства като вкъщи си, спортистката беше написала над леглото си ЦСКА, който е обичаният й футболен отбор, и „ Сектор Г “. За разлика от нея, Симеон беше решил да употребява бялата стена, с цел да си прави някакви калкулации, с които да планува ходовете на съфермерите си и поради които си завоюва прозвището „ дребният Нострадамус “.

Своеволията им напълно не се понравиха на Бети и тя съобщи, че една от кошниците ще им бъде отнета, като ще я върне сега, в който всички надписи се заличат. Критиките на стопанката и фактът, че ще се наложи да съобщи обичания отбор, в който се е клела, съществено разстроиха Ваня Стамболова и тя се разплака.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР