Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Кристиан

...
Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Кристиан
Коментари Харесай

Сайборг и Холм лице в лице за първи път преди UFC 219

Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория перо Кристиан "Сайборг " Жустино се изправи за първи път лице в лице с някогашната шампионка на организацията в категория петел Холи Холм преди главната им борба за събитието UFC 219, което ще се организира на 30-ти декември в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

Сайборг (18-1) взе купата, откакто нокаутира Тоня Евингер в UFC 214 през юли. Това беше нейната осма поредна победа - всички с нокаут - откогато тя напусна Strikeforce през 2011-та година.

Холм (11-3) загуби купата си в категория петел от Миша Тейт при започване на 2016-та година, след което се опита да претендира за купата в категория перо, само че за жалост Холм загуби и тази борба посредством съдийско решение от Джермайн де Рандамие. В последната си борба Холм въпреки всичко се завърна на страната на спечелилите, откакто нокаутира Бет Корея в третия рунд на срещата им през юни тази година.

В изгода на Холм бе обстоятелството, че UFC не разполагат с доста дами в категория перо, тъй че обезпечаването на борба за купата в тази категория не изисква доста старания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР