Шампионите от миналата година в Националната хокейна лига на САЩ

...
Шампионите от миналата година в Националната хокейна лига на САЩ
Коментари Харесай

Втора поредна загуба за шампиона в НХЛ Колорадо с българския вратар Александър Георгиев

Шампионите от предходната година в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) Колорадо Аваланч претърпяха втора загуба в границите на два дни. След като през вчерашния ден отстъпиха с 0:1 на Ню Джърси Девилс, през днешния ден те бяха победени с 4:5 от Ню Йорк Айлендърс.

Скот Мейфилд и Антъни Бувилие вкараха за Айлендърс в границите на 17 секунди в средата на третия интервал, с цел да заличат преднина от три гола на Колорадо. Брок Нелсън, Зак Паризи и Ноа Добсън бяха оставалите трима голмайстори. Днес на вратата на гостите от щата Колорадо беше българският вратар Александър Георгиев, който през вчерашния ден не игра. Роденият в Русе Георгиев отрази 36 удара от общо 40 в 135-ия му мач в НХЛ.

След 0:0 в първата третина, Колорадо поведе с 3:0 в първите осем минути, само че още преди края на частта Ноа Добсън върна едно попадение. И към този момент третата част беше тотално под контрола на домакините, а за триумфа доста оказа помощ и вратаря Семьон Варламов, който другояче избави 33 изстрела.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР