Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън

...
Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън
Коментари Харесай

site.btaТайсън Фюри със специална подготовка преди мача с Дерек Чисора в събота вечер в Лондон

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри (Великобритания) разгласи, че изцяло се е лишил от секс в подготовката си за идния дуел за отбраната на купата си против Дерек Чисора в събота вечер, написа организация „ Ройтерс “.

Двамата английски боксьори ще се срещнат на стадиона на футболния Тотнъм в Северен Лондон в финален мач от трилогията сред тях. 34-годишният Фюри ще се бие с Чисора за трети път на 3 декември, откакто го победи през 2011 и 2014 година.

Мачът ще бъде първи за Тайсън Фюри след успеха му над Дилиън Уайт на стадион „ Уембли “ през април, когато той разгласи, че се отхвърля от професионалния бокс поради заричане към брачната половинка си.

Фюри съобщи на днешната конференция, че е „ в отлична форма, отлично въодушевление и подготвен за рокендрол “ и ще бъде благополучен да се бие във всеки един месец от годината. „ Тренирам доста интензивно и почитам всеки противник, против който съм се изправял “, съобщи той.

„ Давам 110 % всякога, когато съм във фитнес залата. Вложил съм девет седмици тренировки в този мач, не върша секс от шест седмици. Искам да изляза там като скачащ заек “, добави Тайсън Фюри.

Дерек Чисора изглеждаше непокътнат от еуфорията и статута си на новобранец в дуела. Той съобщи, че потегля като на война и даде обещание, че първият рунд ще бъде наелектризиращ.

„ Искам да взема това, което е негово и да го направя мое. Физически и душевен. Ще бъде страховит пердах “, безапелационен бе Чисора. Той съобщи, че с Фюри са се обзаложили, само че не за пари и за всички това ще бъде явно след мача.

Въпреки сериозното търсене на билети и очакващите се 60 хиляди фенове, дуелът може да бъде стъпка към нещо по-голямо. Промоутърът на Тайсън Фюри Боб Аръм разгласи пред репортерите, че може да последва дуел за обединяване на международните трофеи с Олександър Усик, в случай че няма някаква огромна пречка.

„ Не виждам никаква причина за какво мачът на Усик против Тайсън Фюри да не бъде проведен по-бързо. Този пердах ще се случи, в случай че господин Чисора не нанесе решителен удар. Не го отписвайте. Чисора е страховит войник. Той има необикновен удар “, сподели Аръм.

Чисора игра 12 рунда против Усик преди да претърпи проваляне в мача сред двамата в Лондон преди две години.

Другият промоутър на Тайсън Фюри Франк Уорън удостовери пред радио talkSPORT, че украинецът ще участва на срещата през уикенда. „ Чака ни извънреден дуел. Има голям интерес от боксовите почитатели “, добави Боб Аръм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР