Шампионът в свръхтежката категория на професионалния бокс във версия WBC

...
Шампионът в свръхтежката категория на професионалния бокс във версия WBC
Коментари Харесай

Фюри иска вече мач с Усик

Шампионът в свръхтежката категория на професионалния бокс във версия WBC Тайсън Фюри към този момент желае съединителен мач за купите в дивизията против украинеца Александър Усик, който държи поясите на WBO/WBA/IBF/IBO.

Популярният с прозвището Циганския крал британец направи всичко силите си планиранията през април в Лондон мач посред им да пропадне с неуместните си претенции, само че в този момент упреква Усик за несъстоялия се съединителен дуел.
 Бащата на Фюри отписа шансове на Дюбоа против Усик
Бащата на Фюри отписа шансове на Дюбоа против Усик

Преди той беше по-оптимистично надъхан

" Не знаем аргументите за отхвърли на Усик, само че съм сигурен, че е имал своите учредения. Каквото и да е, значимото е, че са били основателни за него и фамилията му. Каквото било - било. Дали ще се бием въпреки всичко в бъдеще?

Надявам се, аз бих желал. Винаги съм считал, че това ще е елементарен мач за мен ", споделя Фюри.

Мач посред им не е изключено да се организира при започване на 2024 година. За това работят промоутърите от Skill Challenge Entertainment от Саудитска Арабия, с които Усик има контракт. Именно в Саудитска Арабия ще е и идващият мач на Фюри, само че той ще се изправи против някогашния първенец на UFC Франсис Нгану на 28 октомври в Рияд.

Той е получил особено позволение от WBC за провеждането на тази среща.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР