Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс се развълнува от битката

...
Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс се развълнува от битката
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Джоунс няма да пререди Нгану за бой с Миочич

Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс се развълнува от борбата сред Стипе Миочич и Даниел Кормие, които се биха предишния уикенд. Миочич съумя да си резервира купата при тежките, а " Bones " го изучил и към този момент е подготвен със тактиката за борбата сред тях. В обществените мрежи Джон показа, че напълно скоро ще детронира Миочич, само че Дейна Уайт реши да му удари спирачки.

Президента на UFC показа пред медиите, че идващ за купата е Франсис Нгану. Уайт твърдo съобщи, че " The Predator " си заслужил реванш с Миочич и това ще е идната борба на първенеца. Ето какво още показа Дейна пред медиите:

" Това беше първото нещо, което чуваме от Джон Джоунс от много време. Франсис Нгану несъмнено е идващ за купата. Няма по какъв начин да прередиш Франсис. Той се би и унищожаваше всички по пътя си. Той се би за купата, само че беше от дълго време и още веднъж си проправи път към нея. Този късмет принадлежи на Нгану. Все отново качването на Джоунс в тежка категория би било забавно. Джоунс или желае да се бие, или не желае. Ако желае, то тогава ще се свърже с нас. Ако не желае, то тогава няма да ни търси. "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР